Super League: νίκη για ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος πάλεψε κι αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως το γκολ του Πρίγιοβιτς στο 75΄ έδωσε τη νίκη στον «Δικέφαλο» με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε στους 5 βαθμούς με την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ, κι ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 4 γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του στη διαδικασία. Oι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μασούντ στο 68΄.

Στο 25΄ ο Μασούρας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 30΄ ο Σιώπης με δυνατό μακρυνό σουτ δεν αιφνιδίασε τον Γλύκο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την επιθετικότητά του και είχε δυο καλές στιγμές, στο 35΄ με την άουτ κεφαλιά του Αθανασιάδη και στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λέοβατς.

Στο 54΄ το φάουλ του Πέλκα βρήκε το δοκάρι του Πανιωνίου, που με άμυνα προσπαθούσε να κρατήσει το «μηδέν», αλλά η αποβολή του Μασούντ στο 68΄, με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε σε διάστημα επτά λεπτών, κόστισε στους φιλοξενούμενους.

Η αριθμητική διαφορά ανάγκασε τους «κυανέρυθρους» να οπισθοχωρήσουν κι άλλο, αλλά στο 75΄ ο Πρίγιοβιτς πέτυχε ένα ωραίο γκολ, ύστερα από σέντρα του Λέο Μάτος.

Ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση και στο 83΄ πλησίασε στην ισοφάριση, όταν το γυριστό σουτ του Ρισβάνη έφυγε μόλις άουτ. Στο 89΄ ο Πρίγιοβιτς πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο πλασέ που έκανε ο Γιαννιώτης απέκρουσε σωτήρια πέφτοντας στα πόδια του Σέρβου.

Πηγή: Nαυτεμπορική