Επιστροφή Λεμονή στον Ολυμπιακό

Επιστροφή Λεμονή στον Ολυμπιακό

Να δείξουν τη δίψα τους για μεγάλες νίκες και να κατακτήσουν το νταμπλ ζήτησε ο Τάκης Λεμονής από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την επιστροφή στην πειραϊκή ομάδα.

«Δεν ξέρω εάν είναι πιο δύσκολη αυτή η φορά από τις προηγούμενες, όμως νιώθω μεγάλη όρεξη και μεγάλη πείνα για να κατακτήσουμε τους τίτλους με την ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να τ' αλλάξεις όλα. Υπάρχει δουλειά, ο παράγοντας άνθρωπος και η ψυχολογία», είπε.

«Σήμερα κάναμε προπόνηση μόνο με δέκα παίκτες και με παιδιά από την Νέων. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας στα προβλήματα που υπάρχουν.

Πρέπει να τα δούμε. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι λίγος», πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα ανέφερε ότι «με έχει πειράξει και με τσαντίζει αυτό που έγινε με τις ήττες της ομάδας. Εχουμε ένα θέμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και να επιστρέψουμε στις νίκες και στα μεγάλα ματς, κάτι το οποίο θέλουμε όσο τίποτα άλλο. Πρέπει να επιστρέψουμε σε νίκες και σε μεγάλα ματς».

Όσο για την εικόνα που έχει διαμορφώσει; «Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Ενημερώνομαι συνεχώς από χθες σε θέματα της φυσικής κατάστασης, γιατί έχουμε ακούσει αρκετά σε θέματα κούρασης. Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσουμε θα εξαρτάται από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν. Εμείς θα κοιτάξουμε να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά. Στόχος είναι να στηριχτούμε σε περισσότερους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο».

Πηγή: Ναυτεμπορική