«Παράπονα» αντεξουσιαστών στον Τσίπρα και επίθεση από την "Αυγή".

 

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα:

 


Ανάμεσα σε δυο «πυρά» το Μαξίμου: Δέχεται κριτική και για τις εφόδους της Αστυνομίας από την μία και γιατί δεν καταδίκασε το «ντου» στην Μητρόπολη από την άλλη

 

Προβλήματα εξ... αριστερών δημιούργησαν στην κυβέρνηση όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη αφενός με την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση κατειλημμένων κτηρίων και αφετέρου με την έφοδο αντεξουσιαστών - που ακολούθησε ως «απάντηση» - στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

 

Από τη μία ομάδα αντεξουσιαστών-καταληψιών με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα athens.indymedia εκφράζει τα «παράπονά» της στον Αλέξη Τσίπρα για τις ενέργειες της κυβέρνησης γράφοντας επί λέξει ότι «δεν είστε μόνο κάθε λέξη του συντάγματος αλλά με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεστε σε κάθε λέξη του νόμου και της τάξης». Παράλληλα καταγγέλλουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν παράξατε κάτι καινούργιο, πουλούσατε λεονταρισμούς, γίνατε παρατρεχάμενοι της εξουσίας».

 

Από την άλλη η ΑΥΓΗ δια ενός ειρωνικού άρθρου του Θανάση Καρτερού καρφώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την «αφωνία» του σχετικά με την εισβολή αντεξουσιαστών σε αντίθεση με τις συνεχείς ανακοινώσεις του κυβερνώντος κόμματος τόσο για την αστυνομική επιχείρηση στα υπό κατάληψη κτήρια όσο και για τις επανειλημμένες επιθέσεις που δέχθηκαν τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος τα τελευταία 24ωρα.

 

Διαβάστε την συνέχεια:

 

http://www.protothema.gr/greece/article/599804/parapona-adexousiaston-ston-tsipra-kai-epithesi-apo-tin-augi/