Η 'οργή του κόσμου' για τα Τέμπη (σύμφωνα με τους 'προοδευτικούς Ρώσους') καίει αυτοκίνητα πολιτών και βάζει μπουρλότο στον τουρισμό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι έριξαν μολότοφ, ενώ 21 αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές, εκ των οποίων τα 5 πέντε καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Φθορές υπέστησαν μία οικία και ένα κατάστημα. Πλήθος κάδων σκουπιδιών παραδόθηκαν στις φλόγες.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μεταξύ της οδού Καλλιδρομίου και του Λόφου Στρέφη.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 72 συλλήψεις.

«Η Αθήνα στις φλόγες καθώς ταραξίες έριξαν βόμβες μολότοφ στην Αστυνομία», λέει το Russia Today, ενώ αναφέρεται στις συλλήψεις που έγιναν.

«Η οργή του κόσμου δεν έχει καταλαγιάσει δύο χρόνια μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση τρένων τον Φεβρουάριο του 2023», σημειώνει το ρωσικό μέσο.

Η Daily Star γράφει για: «Χάος στην Αθήνα καθώς ξέσπασαν επεισόδια στο hotspot των βρετανικών διακοπών με πανδαιμόνιο από μολότοφ», μετά το μεγάλο δυστύχημα με τα τρένα το 2023.