Γιατί ζητούν να φύγει ο Αλόνσο και όχι οι Αλμέιδα, Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου τα ΜΜΕ

Σχεδόν από την 1η αγωνιστική τα Ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και σημαντικό κομμάτι των φίλων του Παναθηναϊκού ζητούν να φύγει ο Αλόνσο ο οποίος δεν μπορεί να στρώσει την ομάδα.

Μα αυτούς τους πάικτες έχει ο Παναθηναϊκός, αυτό μπορούν προς το παρόν να κάνουν και όπως και πέρυσι σε κάθε αγώνα ένας κεντροαμυντικός κάνει ένα μοιραίο λάθος που στοιχίζει βαθμούς στην ομάδα, τι σημαίνει αυτό ότι φταίει ο προπονητής; μα τα λάθη τα κάνουν διαφορετικοί παίκτες.

Στην επίθεση μετά τον ουσιαστικό παροπλισμό του Ιωαννίδη ο οποίος δεν δείχνει πως εύκολα θα βρει τον παλιό του εαυτό, δεν έχει έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά, καλός ο Τετέ, αλλά χάνει ευκαιρίες και το ένα γκολ σε κάθε 2 αγώνες δεν σώζει την κατάσταση.

Η χυδαία συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά και στο διαδίκτυο ντροπιάζει την ιστορία του συλλόγου και δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της ομάδας.

Και στο κάτω κάτω η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα, έπαιζε με τον πρώτο της βαθμολογίας, γιατί έπρεπε σώνει και καλά να κερδίσει, επειδή τον λένε Παναθηναϊκό; ας σοβαρευτούμε και να δώσου επεριθώριο όλη την χρονιά στον κάε Αλόνσο που επιλέγουν για προπονητή, είδαμε και πέρυσι με τις αλλαγές τι έγινε.

Γιατί δεν ζητούν να φύγει ο Αλμέιδα που έχασε από τον Πανσερραϊκό και άφησε την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης, ή ο προπονητής του Ολυμπιακού όταν έχασε από τον Άρη και τον Αστέρα.

Δηλαδή πρέπει να αλλάξουν προπονητή Ίντερ, Γιουβέντους, Αρσεναλ, Λίβερπουλ επειδή ήλθαν ισόπαλες, ή η Ρεάλ που εισέπραξε την τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα;