Έχασε την ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή ο Liam Payne των One Direction, ήταν 31 ετών

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ, Αργεντινή (AP) — Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, 31 ετών, του οποίου το βρετανικό συγκρότημα κορυφαίων charts δημιούργησε παγκόσμιους θαυμαστές, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη αφού έπεσε από ένα μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur στη μοντέρνα συνοικία Παλέρμο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, με αποτέλεσμα «εξαιρετικά σοβαρούς τραυματισμούς». Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του επί τόπου, ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Pablo Policicchio, διευθυντής επικοινωνίας του υπουργείου Ασφαλείας του Μπουένος Άιρες, δήλωσε σε δήλωση στο Associated Press ότι ο Πέιν «πήδηξε από το μπαλκόνι του δωματίου του». Η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο ανταποκρινόμενη σε κλήση έκτακτης ανάγκης λίγο μετά τις 5 μ.μ. τοπική ώρα, είπε, προειδοποιώντας για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

 

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου μπορεί να ακουστεί σε μια κλήση στο 911 που έλαβε να λέει ότι είχαν "έναν επισκέπτη που έχει κατακλυστεί από ναρκωτικά και αλκοόλ... Καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο και, χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον, παρακαλώ." Η φωνή του διευθυντή έγινε πιο ανήσυχη καθώς συνεχιζόταν η κλήση, σημειώνοντας ότι το δωμάτιο είχε μπαλκόνι.

Video Url