Ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, Jake E. Lee πυροβολήθηκε αρκετές φορές στο Las Vegas

Ο Jake E. Lee, ο κιθαρίστας γνωστός για τη δουλειά του με τον Ozzy Osbourne τη δεκαετία του 1980, βρίσκεται στην εντατική αφού πυροβολήθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στο Λας Βέγκας νωρίς σήμερα το πρωί. Οι τοπικές αρχές λένε ότι ο πυροβολισμός ήταν «εντελώς τυχαίος» και οι εκπρόσωποι του Λι λένε ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση, ο θρυλικός ροκ κιθαρίστας Jake E. Lee (Ozzy Osbourne, Badlands, Red Dragon Cartel) πυροβολήθηκε πολλές φορές νωρίς σήμερα το πρωί  στο Λας Βέγκας, στο NV. Ο Λι έχει τις αισθήσεις του και τα πάει καλά σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Οι αρχές του Λας Βέγκας πιστεύουν ότι ο πυροβολισμός ήταν εντελώς τυχαίος και σημειώθηκε ενώ ο Λι έβγαλε τον σκύλο του για βόλτα τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθώς το περιστατικό βρίσκεται υπό έρευνα της αστυνομίας, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια. 

Ο Lee έπαιξε στο σόλο συγκρότημα του Osbourne από το 1982 έως το 1987, παίζοντας στο Bark At The Moon του 1983 και στο The Ultimate Sin του 1986.

Video Url