Προβληματίζουν οι πανηγυρισμοί της αντιπολίτευσης μόνο σε εσωκομματικές εκλογές

Κάθε 3 και λίγο εσωκομματικές εκλογές και πανηγυρισμοί σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ των νικητών δεν είναι το ζητούμενο. Αυτό που θέλουν όσοι δεν εγκρίνουν την πολιτική και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης της ΝΔ είναι μία ισχυρή αντιπολίτευση με πραγματικά επιχειρήματα που δεν θα περιμένουν τις φυσικές καταστροφές ή τα λάθη όσων έχουν σχέση με τον κρατικό μηχανισμό ο οποίος είναι ο ίδιος με όλες τις κυβερνήσεις.

Η νίκη του Ανδρουλάκη δεν αλλάζει προς το παρόν και πολλά πράγματα στο ΠΑΣΟΚ, εκτός και αν βρει τρόπο να πλήξει τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα που έχει η χώρα και όχι ν αμιλάει για χρόνια για τις υποκλοπές, την Πύλο, τα Τέμπη στα οποία η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, δεν έχει τελειώσει, οπότε είναι παρέμβαση στην δικαιοσύνη οποιαδήποτε πίεση και λογικά παράνομη, αλλά ο Μητσοτάκης δεν χαλάει καρδιές, ό,τι θέλει ο καθένας κάνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα επιζήσει., κατάφεραν ένα κόμμα του 30 τόσο της % να το πάνε σε μονοψήφιο αριθμό, όπως και το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ κατάφερε να ξεφύγει από ανάλογο κίνδυνο, ας μελετήσουν τα άλλα 2 κόμματα το πώς.

 Ο Δούκας τώρα πρέπει να επιστρέψει ενεργά στα καθήκοντα του στον Δήμο όπου πολίτες έχουν παράπονα.