Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Kaiti Grey
Photo by YouTube

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου η Καίτη Γκρέυ. Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, περίπου στις 2 μετά το μεσάνυχτα και οδηγήθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Η Καίτη Γκρέυ έκλεισε πρόσφατα τα 100 της χρόνια, ωστόσο όπως μάλλον είναι αναμενόμενο αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη, αδυνατεί να αναγνωρίσει ακόμα και οικεία για αυτήν πρόσωπα.

Η είδηση έγινε γνωστή από το δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα της Espresso, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού".

Ποια είναι η Καίτη Γκρέυ

Γεννημένη στις 24 Μαϊου του 1924, η Καίτη Γκρέυ υπήρξε αρχικά ηθοποιός στα μπουλούκια της Ρίτας Τσάκωνα, πριν αρχίσει την καριέρα στο λαϊκό τραγούδι. Ηχογράφησε για πρώτη φορά το 1952 τη δημιουργία του Γιώργου Μητσάκη "Το Μαράζι", κατορθώνοντας έτσι να χτίσει το όνομα της στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχής. Συνεργάστηκε με σπουδαίους συνθέτες όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Μητσάκης, ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Κώστας Βίρβος, ο Θόδωρος Δερβενιώτης, ο Μπάμπης Μπακάλης, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Πάνος Τζαβέλλας.

 

 
Tags