Γιάννης Πλούταρχος: Έκανε μήνυση σε 47χρονη stalker. Τι ανέφερε το γράμμα της

Giannis Ploutarxos
Photo by Wikimedia Commons

Η stalker παρενοχλούσε για πολλά χρόνια τον δημοφιλή τραγουδιστή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση σε 47χρονη γυναίκα stalker, η οποία τον παρενοχλούσε στο σπίτι του για σειρά ετών και συγκεκριμένα από το 2019. Οι πληροφορίες λένε πως η εν λόγω γυναίκα πήγαινε συχνά στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο Πλούταρχος, αλλά δεν άργησε και η στιγμή που άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του, όπου και άφηνε γράμματα, σημειώματα, αλλά και αντικείμενα της με τη μορφή δώρου. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε το 2021 όταν η σύζυγος του τραγουδιστή προχώρησε σε καταγγελία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύσταση από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί μήνυση.

Παρόλα αυτά, η 47χρονη συνέχισε να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου μέχρι και το 2022, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να χτυπήσει το κουδούνι και να κάνει διάφορες απόπειρες ώστε να τον προσεγγίσει για κάποια συνομιλία. Σύμφωνα με τη συνήγορο της, η κατηγορούμενη έχει συμμορφωθεί πλήρως τα τελευταία δύο χρόνια και έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον τραγουδιστή. Οι κατηγορίες που αποδίδονται είναι παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου.


 

Τι δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης

"Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα πολύ ηθική που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα", δήλωσε στην εκπομπή Happy Day η δικηγόρος κα Πωλίνα Βέλτση.

Σήμερα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης. Η εκπομπή "Buongiorno" δημοσίευσε ένα χειρόγραφο σημείωμα που φαίνεται να είχε αφήσει η 47χρονη έξω από το σπίτι του τραγουδιστή. Το σημείωμα αναφέρει :

"Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το"

 

Τι δήλωσε η κατηγορούμενη

 
H 47χρονη κατηγορούμενη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, ζητώντας ειλικρινή συγγνώμη : "Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν πίστευα ότι κάνω κάτι κακό. Κατάλαβα ότι προκάλεσα ενόχληση, από τη στιγμή που μου το γνωστοποίησε με κάποιον τρόπο".