Daniel Day Lewis : Επανέρχεται στην υποκριτική; Ποια είναι η ταινία στην οποία ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει

Photo by Wikimedia Commons

Η φημολογία για επιστροφή του ηθοποιού είναι έντονη τον τελευταίο χρόνο

"Anemone" λέγεται η ταινία που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Manchester και θα αποτελέσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ronan Day - Lewis. Όπως προδίδει και το όνομα του, πρόκειται για τον γιο του σπουδαίου ηθοποιού Daniel Day Lewis, με τον οποίο συνέγραψε το έργο. Η φημολογία ότι ο πατέρας του θα υποδυθεί κάποιο σημαντικό ρόλο είναι έντονη. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Sean Bean (Boromir από Lord of the Rings) και Samantha Morton.

Την 1η Οκτωβρίου, η Daily Mail έδειξε πλάνα του D. Day Lewis επάνω σε μια μοτοσυκλέτα, με συνοδηγό τον Sean Bean. Επιπρόσθετα και σύμφωνα με το Variety, ο πρόεδρος της Focus Features, Peter Kujawski δήλωσε :
"Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με έναν λαμπρό  καλλιτέχνη όπως ο Ronan Day-Lewis, στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, με τον Daniel Day-Lewis ως συνεργάτη του".

Ο Daniel Day Lewis είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από την υποκριτική το 2017. Μένει να δούμε αν οι φήμες περί επιστροφής του βγουν αληθινές. Ο Lewis έχει πάρει Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για τις θρυλικές ερμηνείες του στις ταινίες “My Left Foot” (1989), “There Will Be Blood” (2007), και “Lincoln” (2012). Είναι ο μοναδικός ηθοποιός με τρεις νίκες στη συγκεκριμένη κατηγορία.