Δούκας κατά Ανδρουλάκη: Το ποτήρι ξεχείλισε

Με την φράση «σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ», η Άννα Διαμαντοπούλου πήρε θέση στην διαμάχη Νίκου Ανδρουλάκη-Χάρη Δούκα που ακολούθησε το ντιμπέϊτ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Σύντροφοι, προσοχή μην κολλήσουμε ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε η Άννα Διαμαντοπούλου, σε ανάρτηση στο ‘Χ’.

Δούκας κατά Ανδρουλάκη: Δέχομαι ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα από συνεργάτες σου – «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε τεχνητή πόλωση»

«Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις» τονίζει σε ανάρτησή του ο Χάρης Δούκας ο οποίος προσθέτει «Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου. Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ».

Προσθέτει ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος. Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου, απαντά το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη και τονίζουν: «ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».