Ο 'εξολοθρευτής' Κασσελάκης προσπαθεί να αποφύγει να διαγράψει τον Σπίρτζη

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανέβαλε προς το παρόν την διαγραφή του Σπίρτζη ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οιωνοί δεν είναι και τόσο καλοί, αφού τυχόν διαγραφή του θα περάσει την κόκκινη γραμμή και θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ορφανό από φωνές που λένε κάτι διαφορετικό από τους αυλικούς που έχει μαζέψει ο νέος πρόεδρος του κινήματος που κάποτε ήταν κυβέρνηση της χώρας και τώρα, αφού έδιωξε με διάφορους τρόπους όλα τα ικανά στελέχη που τον έκαναν κυβέρνηση, ακόμα και για τον Τσίπρα δεν χάνει ευκαιρία να κάνει παράξενα κριτικά σχόλια, έχει μαζέψει όλα τα δευτεροκλασάτα και τριτοκλασάτα ονόματα που όλη μέρα   δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βρίζουν όσους έδιωξε ο Κασσελάκης ή αποχώρησαν.

Οι ίδιοι υπήρχαν σαν ασήμαντοι στο κόμμα πριν τις αλλαγές. Ο Σπίρτζης ξέρει την κατάσταση, είναι έμπειρος και θα το τραβήξει μέχρι τέλος γιατί ξέρει ότι μια πιθανή διαγραφή του θα σημάνει το τέλος, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του αριστερού άλλοθι για τον Κασσελάκη.

Είναι τόσο σημαντικός ο Σπίρτζης; αν και είναι ικανός πολιτικός, ίσως όχι, απηχεί όμως την πολιτική όπως την ξέρει ο κόσμος και όχι του Lifestyle. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

«Είναι ένας ενήλικος άνθρωπος. Είναι ένα πολύ προβεβλημένο και άξιο στέλεχος. Αν ήθελε να πάρει μια τέτοια απόφαση (σ.σ. αποχώρησης) θα την έπαιρνε μόνος του, και όχι γιατί τον εξωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με το ζήτημα του στελέχους του κόμματος, Χρήστου Σπίρτζη.