Εκτός Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Στ. Κασσελάκη

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

O Παύλος Πολάκης ανέφερε στην συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη:«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Υπενθυμίζεται πως η συμπεριφορά του κ. Πολάκη φαίνεται ότι προκάλεσε μεταξύ άλλων και τον εκνευρισμό της Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε αμέσως μετά, συγγνώμη από την συνεργάτιδα του κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο»

«Eγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, μετά το επεισόδιο με τη συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη και τα κλάματα της Αθηνάς Λινού σε Επιτροπή της Βουλής.
«Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» είπε ο κ. Πολάκης στον ALPHA.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα». Συνέχισε αναφερόμενος για ένα πρόσωπο που προτείνει η κυβέρνηση για την Επιτροπή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, υποστηρίζοντας πως « έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για φοροδιαφυγή 3 εκατομμύρια ευρώ». «Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης», επεσήμανε.