Ο Jonny Greenwood των Radiohead στην εντατική νοσοκομείου με λοίμωξη

Ο κιθαρίστας των Radiohead, Τζόνι Γκρίνγουντ, νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες, αλλά τώρα είναι «εκτός κινδύνου», σύμφωνα με δήλωση από το συγκρότημα The Smile.

«Πριν από λίγες μέρες, ο Τζόνι αρρώστησε σοβαρά από μια λοίμωξη που χρειαζόταν επείγουσα νοσοκομειακή περίθαλψη,  στην εντατική», ανέφερε.

«Ευτυχώς είναι τώρα εκτός κινδύνου και σύντομα θα επιστρέψει σπίτι του».
Ο Γκρίνγουντ, 52 ετών, ήταν σε περιοδεία με τον συμπαίκτη του συγκροτήματος των Radiohead, Thom Yorke, στο The Smile τους τελευταίους μήνες, αλλά τώρα έχουν ακυρώσει μελλοντικές συναυλίες.
 

«Έχουμε λάβει οδηγίες από την ιατρική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα του Jonny να ακυρώσουμε όλες τις δεσμεύσεις μέχρι να έχει χρόνο να αναρρώσει πλήρως», ανέφερε η δήλωση.
«Για τον σκοπό αυτό, η περιοδεία των Smile στην Ευρώπη τον Αύγουστο ακυρώνεται». Και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε όλοι στον Τζόνι ταχεία ανάρρωση».

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη μόλυνση του.

Εκτός από το μέλος των Radiohead και The Smile, ο Greenwood ήταν υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης ταινιών, γράφοντας μουσική για τις  The Phantom Thread, Spencer, There Will Be Blood και The Power of the Dog.

Με πληροφορίες από το BBC