Πέθανε ο τραγουδιστής του Please Come To Boston, Dave Loggins

Ο Ντέιβ Λόγκινς, ένας τραγουδιστής και τραγουδοποιός που είχε μια αξέχαστη κορυφή στα chart με το "Please Come to Boston" το 1974, πέθανε την Τετάρτη στο Alive Hospice στο Νάσβιλ. Ήταν 76. δεν δόθηκε καμία αιτία θανάτου.

Με το "Please Come to Boston" να είναι η μοναδική επιτυχία στη σόλο δισκογραφία του, ο Λόγκινς - ο δεύτερος ξάδερφος του ποπ σταρ Κένι Λόγκινς - μερικές φορές χαρακτηρίστηκε ως τραγουδιστής μιας επιτυχίας. Αλλά απολάμβανε επίσης μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως συνθέτης, κυρίως για καλλιτέχνες της κάντρι.

Το παράπονο "Please Come to Boston", ένα τραγούδι για τους εραστές που δεν μπορούν - ή δεν θέλουν - να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα τους έκαναν να ζήσουν στην ίδια πόλη, ήταν εδώ και καιρό ένας ύμνος για τους λάτρεις της μουσικής που δεν μπορούσαν να κάνουν μία εξ αποστάσεως σχέση και έρχονται μαζί. Το 1974, έφτασε στο Νο. 1 σε αυτό που τότε ήταν γνωστό ως το chart easy listening  και στο Νο. 5 στο Hot 100 του Billboard. Του έφερε υποψηφιότητα για Grammy για την καλύτερη ποπ ανδρική ερμηνεία, 

Η λίστα των καλλιτεχνών που ηχογράφησαν τα τραγούδια του ήταν οι Willie Nelson, Joan Baez, Ray Charles, Tanya Tucker, Toby Keith, Reba McEntire, Alabama, Wynonna Judd, Johnny Cash, Three Dog Night, Don Williams, Lee Greenwood, Smokey Robinson, Crystal Gayle. , John Conlee και Restless Heart. Δύο από τις συνθέσεις του, το «Morning Desire» του Kenny Rogers και το «You Make Me Want to Make You MINe» του Juice Newton, έφτασαν στο Νο. 1 του country chart.

Video Url

 

Video Url