Σύμη: Νεκρός ο αγνοούμενος παρουσιαστής του ΒΒC

Bρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο παρουσιαστής του ΒΒC, Μάικλ Μόσλεϊ που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες στη Σύμη. Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Ο Michael Mosley παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης (5/6). Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.