Τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για τον γάμο του Στέφανου Κασ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη παντρευτεί στις ΗΠΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τώρα θα κάνει γάμο και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, το καλοκαίρι στα Χανιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στο προσκλητήριο αναγράφονται τα αρχικά του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ αναφέρεται ότι το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από 28 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου, δηλαδή θα ξεκινήσει από Τετάρτη και θα τελειώσει το βράδυ Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Γιάννης, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του, Τάιλερ θα είναι κλειστός και θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» είχε φανερώσει ο Γιάννης Κασσελάκης.