Όλο και πιο κοντά οι δεξιοί στον Κασσελάκη

Δεν είναι αστείο, πολλοί συντηρητικοί βλέπουν εδώ και καιρό στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έναν αριστερό που υποπτεύονται ότι ανήκει στην δεξιά και οραματίζονται ότι θα μπορούσε να γεφυρώσει τις διαφορές που υπάρχουν σήμερα μεταξύ δεξιάς και αριστεράς και να προχωρήσει μπροστά η χώρα η οποία πέρα από όσα λέγονται δεν έχει κάνει και εντυπωσιακά βήματα μπροστά.

Στους ψηφοφόρους της ΝΔ ποντάρει στην πραγματικότητα ο Στέφανος, αφού δεν μπορεί να πάρει από ΚΚΕ, από την ακροδεξιά και από το ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι ουσιαστικά σε μόνιμο πόλεμο για την δεύτερη θέση, την οποία βέβαια θα χάσει το ΠΑΣΟΚ όπως δείχνουν τα πράγματα από την κάθοδο του Λοβέρδου, αν αυτός πάρει έστω και 2%. 

Ο Κασσελάκης έχει κόψει πια όλες τις επαφές με την έννοια αριστερά που ξέραμε, αν και πετάει κάπου κάπου μερικές επαναστατικές ατάκες για εσωτερική κατανάλωση.

Σήμερα, μετά από μερικές εβδομάδες αποχής,  έχει το πιο πετυχημένο σόου στην τηλεόραση με καθημερινή παρουσία με απλά, συνήθως γελοία πράγματα τα οποία γοητεύουν όμως τους θεατές οι οποίοι είναι εθισμένοι στις πρωινές εκπομπές και οι οποίοι δεν είναι λίγοι.