O Κασσελάκης παίζει πια κρυφτό με τα media, 'δεν φάνηκε' στις Σπέτσες

Η αναγγελία της συνάντησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  στις Σπέτσες άφηνε την εντύπωση ότι η συγκέντρωση θα έβγαζε σημαντικές ειδήσεις για το παρελθόν και μέλλον του κόμματος.

Σε πρώτη φάση δεν φάνηκε προς το παρόν κάτι τέτοιο και ο Κασσελάκης επέλεξε να μην εμφανισθεί για δηλώσεις στις κάμερες.

Η υπερβολική προβολή δεν δείχνει να είναι πια στα σχέδια του και αυτό γιατί ή όποια αναφορά σ' αυτόν στα μέσα δεν αντιμετωπίζεται με το ίδιο ενδιαφέρον.

Ο κόσμος δεν δίνει πια σημασία στις βόλτες του με τον σύζυγο του και το σκυλάκι τους.

Από την άλλη, την  άποψη της μη ιδιαίτερης προβολής έχουν επιλέξει και τα 3 ηγετικά στελέχη της Νέας Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι η έκθεση του Κασσελάκη στα μέσα συνήθως δεν είναι υπέρ του.

Ο Κασσελάκης, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και χρόνια έχει εγκλωβισθεί στο να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τα πάντα πιστεύοντας ότι αυτό θα τους βοηθήσει, όμως όλα δείχνουν ότι συμβαίνει το αντίθετο, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στραφεί καθαρά εναντίον της ΝΔ και όχι του Μητσοτάκη ο οποίος υπερτερεί σε κάθε σύγκριση και οι πιο ξύπνιοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν.

Έχει μεγάλη σημασία προς το παρόν το  να μην χάσει την δεύτερη θέση από το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εκλογές, αν γίνει αυτό θα βρεθεί σε καθοδική πορεία και σε μονοψήφιο ποσοστό. και θα αρχίσουν να δείχνουν την δυσαρέσκεια τους για τον Κασσελάκη οι επώνυμοι που κρατούν ακόμα στάση αναμονής.

Πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν στις Σπέτσες, αλλά κανείς δεν τολμάει να τα πει, τους λείπει πια η ηγετική φυσιογνωμία και αυτοί που έχουν προσόντα, για διάφορους λόγους έχουν ξεδοντιασθεί.

Σ' αυτή την μεταβατική στάση, κατάλληλος για αρχηγός, αν και δεν το έδειχνε αρχικά, αφού δεν είχε ιδιαίτερη προβολή, είναι ο Φάμελλος. 

Ήπια και πιο λογική  αντιμετώπιση των εξελίξεων χωρίς υπερβολικούς φανατισμούς και σωστός λόγος με επιχειρήματα που θα έβρισκαν ανταπόκριση σε πολλές άλλες παρατάξεις, τους φίλους των οποίων έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει πάλι κόμμα εξουσίας.