Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, λίγο καιρό μετά την εκούσια νοσηλεία του στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Με βάση αυτά που αναφέρει η εφημερίδα, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Άγιον Όρος, δίπλα στον πνευματικό του, που σαν φύλακας άγγελος του τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει ώστε με τη δύναμη του Θεού και τις προσευχές να «αναγεννηθεί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός θα παραμείνει στο Περιβόλι της Παναγίας μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Θυμίζουμε, ότι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου του 2023 είχε γίνει γνωστή η νοσηλεία του ηθοποιού στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, ενώ την Τρίτη 28 Νοεμβρίου του 2023 γνωστοποιήθηκε, μέσα από δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στις τηλεοπτικές κάμερες, ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σταμάτης Γαρδέλης, μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, είχε αναφέρει:

«Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν.

Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω. Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι ότι εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης.

Γιατί αγόρασα μία έκταση, την έβαλα στο υποθηκοφυλακείο, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, την έχω τακτοποιήσει με τον νόμο 4014, μετά βγήκαν και είπαν ότι είναι δασικά και δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο, το οποίο αρχίζει και τοκίζεται από τότε, εδώ και 15 χρόνια. Η εφορία σου λέει εγώ θέλω τα λεφτά μου, βρες τα με το κράτος, με τις υπηρεσίες οι οποίες δεν συνεννοούνται.

Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου τον χρόνο μου και τον κόπο μου που έχω δώσει εδώ μέσα. Με κοροϊδέψανε, τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».