Motley Crue : Πρώτη νίκη του Mick Mars στο δικαστήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο του Los Angeles έκρινε ότι το συγκρότημα πρέπει να πληρώσει τα νομικά έξοδα του πρώην κιθαρίστα του, για τους 8 μήνες της δικαστικής διαμάχης. Επίσης οι Motley Crue κατέθεσαν σχετικά έγγραφα στις αρχές Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι "ήταν όλα τα έγγραφα που αποκρίνονταν στην υπόθεση". Αυτό όμως αποδείχτηκε ψευδές σύμφωνα με τον Δικαστή James C. Chalfant, καθώς συμπληρωματική δικογραφία 1400 περίπου σελίδων κατατέθηκε μόλις πριν από ένα μήνα. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έγγραφα τα οποία "θα έπρεπε να είχαν παραχθεί χωρίς να κινήσει διαδικασίες ο Mick Mars".

Ο δικηγόρος των Crue κος Sasha Frid από τη μεριά του δήλωσε πως θεωρεί ότι το συγκρότημα έχει "νικήσει" στη δικαστική διαμάχη, λέγοντας πως "Το δικαστήριο έχει διαπιστώσει ότι το συγκρότημα παρέδωσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στον Mick Mars και δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει. Είναι εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις του, προσκομίζοντας περισσότερα έγγραφα από αυτά που απαιτούσε το καταστατικό". 

Θυμίζουμε πως ο 73χρονος πλέον Mick Mars υπέβαλε μήνυση εναντίον των πρώην bandmates του, καθότι οι τελευταίοι ήθελαν να μειώσουν τις απολαβές και το μερίδιο του στους Motley Crue, από τη στιγμή που ο Mars αποσύρθηκε από τις περιοδείες. Οι Crue συνεχίζουν με κιθαρίστα τον John 5 (Marylin Manson, David Lee Roth)