Ξαφνικά μάθαμε ότι υπάρχει το Survivor 2024, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Υπάρχει μία σημαντική ομάδα τηλεθεατών που παρακολουθεί κάθε χρόνο αυτά τα παιχνίδια, είναι ένας τρόπος χαλάρωσης από τις καθημερινές εντάσεις, όμως όλα αυτά τα τηλεοπτικά κατασκευάσματα είναι σε βάρος της ισορροπίας μεταξύ χαβαλέ και ας μην το πούμε ποιοτικού, αλλά σωστού ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος. Όμως όπως και στην ζωή, όλα τα αλέθει το μηχάνημα. ΚΖ

Η πρώτη αποχώρηση από τον νέο κύκλο του Survivor 2024 είναι γεγονός και στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/01) οι Μαχητές αποχωρίστηκαν μία από τις παίκτριες της ομάδας τους.

Η πρώτη εβδομάδα δεν κύλησε ιδιαίτερα ομαλά για τους Μπλε με τα σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους ήδη από τις πρώτες ημέρες, κάτι που φυσικά έγινε αντιληπτό και από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι σχολίαζαν με κάθε ευκαιρία το τεταμένο κλίμα που επικρατεί.

Οι Μαχητές έχασαν και τις τρεις ασυλίες στα αγωνίσματα αυτής της εβδομάδας, οπότε κλήθηκαν να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/01) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης που κρίθηκε με τη μονομαχία των υποψηφίων.

Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά “μονομάχησε” με εκείνη με τα χειρότερα στατιστικά, ενώ η παίκτρια στη δεύτερη θέση αντιμετώπισε εκείνη που βρισκόταν στην τρίτη θέση. Συγκεκριμένα, η Δώρα Νικολή βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, η Μαριλίνα Βακονδίου ακολουθούσε, η Ανδριάνα Καγιά βρισκόταν στην τρίτη θέση, με την Ιωάννα Τζαβέλα να ολοκληρώνει την 4άδα.

Η Δώρα εξασφάλισε πρώτη την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ από τη δοκιμασία αποχώρησης νικήτρια αναδείχθηκε και η Μαριλίνα, η οποία και εκείνη παρέμεινε στο Survivor.

Η τελική μονομαχία έγινε απέναντι στην Ανδριάνα και την Ιωάννα και μετά από το 4-0 που πέτυχε η τελευταία, η Ανδριάνα ηττήθηκε και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Video Url