Δεκέμβρης με προβληματισμούς στην κοινωνία, 2 18ρηδες, 1 16άρης κατέστρεψαν την ζωή τους, στέρησαν την ζωή στον αδελφό, τον πατέρα και τον αστυνομικό

Τρεις νέοι άνθρωποι επικαλούνται διάφορα, όμως η ουσία είναι ότι σημάδεψαν για πάντα την ζωή τους και αφαίρεσαν 3 ζωές.

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον νεαρό πάνω σε καβγά για μια μπλούζα.

Αυτό υποστήριξαν νωρίτερα, κατά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία, και η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» υποστήριξε ο νεαρός καταθέτοντας στις αρχές, ενώ μάλιστα, σύμφωμα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα. Κάλεσε την μητέρα του και την ενημέρωσε για το περιστατικό και στην συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του 71χρονου, μόλις έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του νεαρού, αυτή την ώρα, δίνει την κατάθεσή της στις αρχές.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (10.12.2023) ο δράστης της επίθεσης στου Ρέντη, ο οποίος πέταξε την φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πρόκειται για 18χρονο ο οποίος μάλιστα ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πέταξε τη φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο του Ρέντη, τραυματίζοντας τον αστυνομικό. Ο 31χρονος αστυνομικός έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε με ναυτική φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 18χρονο που ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, που οδηγήθηκαν στη  Διεύθυνση Αλλοδαπών για εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων από τα χέρια με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Ο νεαρός άντρας μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και έχει παραδεχτεί ότι αυτός πέταξε τη φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με την ίδια, «υπάρχει μεγάλος όγκος δεδομένων που εξετάζεται. Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι που επιτέθηκαν στον 31χρονο αστυνομικό χωρίς αιτία».

Σημειώνεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων χούλιγκανς έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.