Άλλη μία απώλεια η Laura Lynch των Dixie Chicks σε τροχαίο

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας ανακοίνωσε ότι πέθανε 65 ετών  μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων κοντά στην πόλη Ελ Πάσο την Παρασκευή.

Αντιδρώντας στην είδηση, τα σημερινά μέλη του συγκροτήματος ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Instagram ότι είναι «σοκαρισμένα και στεναχωρημένα».

«Κρατούμε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για τον χρόνο που περάσαμε παίζοντας μουσική, γελώντας και ταξιδεύοντας μαζί.

«Η Λάουρα ήταν ένα έντονο φως... η μολυσματική ενέργεια και το χιούμορ της έδωσαν μια σπίθα στις πρώτες μέρες της μπάντας μας.

«Η Λάουρα είχε ένα χάρισμα για το σχεδιασμό, αγάπη για όλα τα πράγματα στο Τέξας και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρώιμη επιτυχία του συγκροτήματος.

«Το αναμφισβήτητο ταλέντο της μας βοήθησε να ωθήσουμε πέρα από τις γωνίες των δρόμων σε σκηνές σε όλο το Τέξας και τη μέση της Δύσης», είπε το συγκρότημα, προσθέτοντας ότι οι σκέψεις τους ήταν με την «οικογένεια και τους αγαπημένους» της Laura.

Το συγκρότημα ιδρύθηκε αρχικά ως Dixie Chicks στο Ντάλας του Τέξας το 1989. Τα συνιδρυτικά μέλη ήταν η Lynch,  Robin Lynn Macy  και οι πολυοργανικές αδερφές Martie και Emily Έρβιν.

 

H Lynch αποφάσισε να φύγει το 1995. Το συγκρότημα μετονομάστηκε σε The Chicks πριν από τρία χρόνια.

Video Url