Επεισόδια στου Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό – Ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (10.12.2023) ο δράστης της επίθεσης στου Ρέντη, ο οποίος πέταξε την φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πρόκειται για 18χρονο ο οποίος μάλιστα ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πέταξε τη φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο του Ρέντη, τραυματίζοντας τον αστυνομικό. Ο 31χρονος αστυνομικός έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε με ναυτική φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 18χρονο που ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες, που οδηγήθηκαν στη  Διεύθυνση Αλλοδαπών για εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων από τα χέρια με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Ο νεαρός άντρας μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και έχει παραδεχτεί ότι αυτός πέταξε τη φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με την ίδια, «υπάρχει μεγάλος όγκος δεδομένων που εξετάζεται. Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι που επιτέθηκαν στον 31χρονο αστυνομικό χωρίς αιτία».

Σημειώνεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων χούλιγκανς έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.