Αλκυόνη Παπαδάκη: «Έχασα τον γιο και τον σύζυγό μου μέσα σε έξι μήνες»

ΗΑλκυόνη Παπαδάκη περιέγραψε σε συνέντευξή της στο OPEN τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν μέσα σε μόλις έξι μήνες έχασε τον σύζυγό της και τον γιο της. 

Η συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής: «Χάνω τον σύζυγό μου και τον γιο μου, ήταν 42 χρονών. Δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς. Δεν μπορούσα αυτή την εποχή, γιατί δεν ήταν μόνο οι θάνατοι, προηγήθηκαν νοσοκομεία. Δεν μπόρεσα να γράψω και ακόμα δεν μπορώ. Έχω στο μυαλό μου ότι θα γράψω ένα δυνατό βιβλίο για όσα έζησα. Ο γιος μου έφυγε από κύρωση του ήπατος. Ήταν λίγο φευγάτος και έπινε τελευταία. Δεν το έχω ξεπεράσει, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου. Περιμένω κάθε βράδυ το κλειδί στην πόρτα ή το πρωί να φωνάζει "μαμά”. Είναι όλα νωπά ακόμη! Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ερημιά. Δεν μιλάμε για μοναξιά αλλά για ερημιά. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να σταθώ στα πόδια μου». 

Αλκυόνη Παπαδάκη: «Έχω ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω μου»
Η Αλκυόνη Παπαδάκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN ότι φιλοξενείται σε σπίτι και ζει με 250 ευρώ. «Είναι μια εποχή δύσκολη για τα βιβλία, γενικά. Επειδή μου συνέβησαν αυτά τα γεγονότα απανωτά, και τα πιο δύσκολα. Όπως το να χάσω το παιδί μου. Έχω ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω μου. Δεν μπόρεσα να κάνω ένα νέο βιβλίο. Ένα καινούργιο βιβλίο τραβάει και τα προηγούμενα. Πάγωσε η ζωή. Δεν μου φταίει κανείς. Εμένα μου πήγε η ζωή σε καταιγίδα». 

Video Url