Κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Britney Spears

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα 16χρονο κορίτσι που έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτό με το πρώτο της τραγούδι, ήταν 1999 και η έντονη ζωή της είχε τόσα συμβάντα που τις έδωσε την δυνατότητα να μας την περιγράψει σε ένα βιβλίο, μερικοί ίσως θα χάσουν τον ύπνο τους από τις περιγραφές της, θα το μάθουμε στις επόμενες μέρες

Η Britney Spears ξέρει πώς είναι να νιώθεις παγιδευμένη: Πρώτα από τη φτώχεια, μετά από τη φήμη και μετά από την οικογένειά της.

Υπήρξε υπό έλεγχο και χλευασμό σε όλη της τη ζωή. Ως έφηβη, οι δημοσιογράφοι της έκαναν επανειλημμένα ερωτήσεις σχετικά με το στήθος και τη σεξουαλική της ζωή. Ως ενήλικη, φυλακίστηκε κάτω από μια συντηρητική υπηρεσία που της αφαιρούσε τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Για 13 χρόνια, δεν μπορούσε να δει τους δύο γιους της χωρίς έγκριση. Το δίπλωμα οδήγησης της κατασχέθηκε. Δεν μπορούσε να επιλέξει τα γεύματά της και της απαγόρευαν να πίνει τσάι ή καφέ. Όταν ήθελε να της αφαιρέσουν μια αντισυλληπτική ενδομήτρια συσκευή (IUD), το αίτημά της απορρίφθηκε.

Αυτή η απόφαση που επιβλήθηκε από το δικαστήριο, υπό την επίβλεψη του πατέρα της, άρθηκε πριν από δύο χρόνια, όταν ένας δικαστής αποφάσισε ότι η Spears μπορούσε να πάρει ξανά τις δικές της αποφάσεις.

Αλλά τα νέα της απομνημονεύματα, The Woman In Me, αποκαλύπτουν ότι δεν είχε αίσιο τέλος.

«Οι ημικρανίες είναι μόνο ένα μέρος της σωματικής και συναισθηματικής βλάβης που έχω τώρα που είμαι εκτός παρακολούθησης», γράφει. «Δεν νομίζω ότι η οικογένειά μου καταλαβαίνει την πραγματική ζημιά που έκαναν».

Και για τους θαυμαστές που ελπίζουν να ακούσουν νέα μουσική, έχει άσχημα νέα: «Η μουσική μου ήταν η ζωή μου και η παρακολούθηση ήταν θανατηφόρα γι' αυτό· συνέτριψε την ψυχή μου».

Video Url