Σώματα «εξωγήινων» 1.000 ετών με τρία δάχτυλα και μεταλλικά εμφυτεύματα, παρουσιάστηκαν στο Μεξικό

Ένας διακεκριμένος ειδικός στα UFO, ο μεξικανός Jaime Maussan, έκανε μια εκπληκτική παρουσίαση στο Μεξικανικό Κογκρέσο, αποκαλύπτοντας δύο υποτιθέμενα «μη ανθρώπινα» σώματα που υποτίθεται ότι είναι 1.000 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρωτοφανούς γεγονότος, ο Maussan, γνωστός για τις έρευνές του σε εξωγήινα φαινόμενα εδώ και δεκαετίες, συνεργάστηκε με επιστήμονες για να αποκαλύψει τα μυστηριώδη πτώματα. Αυτά τα πτώματα φέρεται να ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού και οι ισχυρισμοί των ερευνητών έχουν αναστατώσει την διεθνή κοινότητα.

Ο σοκαριστικός ισχυρισμός είναι ότι αυτά τα πτώματα έχουν μια γενετική σύνθεση που είναι 30 τοις εκατό διαφορετική από αυτή των ανθρώπινων όντων. Η χρονολόγηση με άνθρακα που διεξήχθη από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού επιβεβαίωσε ότι τα σώματα, τα οποία εμφάνιζαν χαρακτηριστικά χέρια και πόδια με τρία δάχτυλα, ήταν πράγματι ηλικίας άνω των 1.000 ετών.

Τα σώματα εμφάνιζαν ανθρωποειδές σχήμα, αλλά είχαν διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως αναδιπλούμενο λαιμό και επιμήκη κρανία, τα οποία έχουν «χαρακτηριστικά» που θυμίζουν περισσότερο πουλιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα της μεξικανικής εφημερίδας El Pais. Επιπλέον, σημειώθηκε ότι είχαν δυνατά αλλά ελαφριά οστά και δεν είχαν δόντια. Επιπλέον, οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι ένα από αυτά τα όντα κουβαλούσε ωάρια με έμβρυα μέσα και είχε εμφυτεύματα από μέταλλα καδμίου και οσμίου.

Ο Jaime Maussan, ορκιζόμενος στο Κογκρέσο, ισχυρίστηκε, «Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της ανθρώπινης εξέλιξής μας... Αυτά δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία και αργότερα απολιθώθηκαν. Είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν έξυπνοι και ζούσαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουμε την ιστορία μας».

Η παρουσίαση στο Μεξικανικό Κογκρέσο συγκέντρωσε σημαντική προσοχή, με διάφορους Μεξικανούς και Αμερικανούς αξιωματούχους να παρευρίσκονται, όπως ο Ράιαν Γκρέιβς, ένας πρώην αξιωματούχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και πρώην πιλότος, ο οποίος είχε καταθέσει στο παρελθόν για θεάσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jaime Maussan αποκαλύπτει υποτιθέμενα σώματα «εξωγήινων». Το 2015, παρουσίασε ένα άλλο μουμιοποιημένο σώμα, που ισχυρίστηκε ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, το οποίο ανακαλύφθηκε κοντά στις Γραμμές Nazca, μια σειρά από γεωγλυφικά στο Περού γνωστά για το γιγάντιο μέγεθος και τη αινιγματική τους φύση.

 

Video Url