Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου, ευθύνες στον Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάγγισης των 7.2 τόνων υγραερίου από το βυτιοφόρο, που έπιασε φωτιά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο πριν την Κακιά Σκάλια, σε άλλο βυτιοφόρο, αργά το βράδυ αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς άρθηκαν και οι τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Περίπου στις 8.30 το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ νωρίτερα είχαν δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής Αθηνών-Κορίνθου.

Στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όπου «χιλιάδες οδηγοί και ταξιδιώτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών», αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

   Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Όσο περνούν οι ώρες, οι καταγγελίες πληθαίνουν για έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης. Όπως όλα δείχνουν, η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η διαδικασία μετάγγισης του εύφλεκτου υλικού από το βυτιοφόρο.

    Οι αρχές οφείλουν τουλάχιστον να μεριμνήσουν, έστω και τώρα, για την τακτική ενημέρωση των εγκλωβισμένων και για την παροχή των αναγκαίων ειδών πρώτης ανάγκης, νερού και τροφίμων.

   Τα ερωτήματα είναι τεράστια για το πώς δεν αποφεύχθηκε έγκαιρα το μποτιλιάρισμα και η πολύωρη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες».

   Γενικεύοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Το βέβαιο είναι ότι το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανο να προλάβει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».