Αλλαγή ημερομηνίας για τα φετινά βραβεία Emmy λόγω απεργίας ηθοποιών και σεναριογράφων

Instagram @televisionacad

Τα βραβεία Emmy 2023 έχουν πλέον προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 15 Ιανουαρίου 2024, συμπίπτοντας με τον εορτασμό της Ημέρας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Η απόφαση για επαναπρογραμματισμό, που ανακοινώθηκε από κοινού από την Ακαδημία Τηλεόρασης και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, έρχεται ως απάντηση στις επίμονες απεργίες ηθοποιών και σεναριογράφων που προκάλεσαν καθυστέρηση από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου.

Αυτός ο επαναπρογραμματισμός σηματοδοτεί μια σημαντική απόκλιση από τα συνηθισμένα. Η τελευταία περίπτωση που υπήρξε αλλαγή ημερομηνιών ήταν το 2001, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η ζωντανή κάλυψη των 75ων βραβείων Emmy θα γίνει στο Peacock Theatre του Λος από το Fox. Τα βραβεία Emmy Creative Arts θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Peacock Theatre δύο βραδιές πριν από την κύρια εκδήλωση: στις 6 Ιανουαρίου 7 Ιανουαρίου.

Ανάμεσα στους υποψήφιος για τα Βραβεία Emmy 2023 είναι ο Jay-Z, ο οποίος συνέβαλε στην σκηνοθεσία του σόου της Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl και ο Tim Robinson, ο οποίος έλαβε δύο υποψηφιότητες για την κωμική σειρά του Netflix, «I Think You Should Leave».

Η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή τίτλων που σχετίζονται με τη μουσική, συμπεριλαμβανομένων του «Daisy Jones and the Six» της Amazon, το Weird: The Al Yankovic Story, το Moonage Daydream και άλλων.

Δείτε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «I Think You Should Leave»: 

 

Video Url