Σοκ και στην Επίδαυρο με την Λένα Κιτσοπούλου και την διασκευή της στους Σφήκες του Αριστοφάνη

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι αρνητικές επιθετικές κριτικές για την Λένα Κιτσοπούλου η οποία δείχνει ότι έχει τον τρόπο της να προκαλεί.

Υπό καύσωνα με πάνω από 40 βαθμούς οι θεατές παρακολούθησαν μία παράσταση που μάλλον ενόχλησε αρκετούς από τους θεατές που αποχώρησαν πριν την λήξη της σοκαρισμένοι.

«…σε καταδικάζω στην εκπομπή μου, στο κινητό μου, δημόσια, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, και προσέξτε καλά: όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι φασίστας, είναι συνένοχος με τον ένοχο. Κατηγορώ, άρα είμαι κάτι. Κατηγορώ άρα υπάρχω…» σημειώνει η σκηνοθέτρια 

Video Url

Η Λένα Κιτσοπούλου, εκτός από τη σκηνοθεσία της παράστασης, κατείχε και η ίδια ρόλο σε αυτήν. Φορώντας ένα άσπρο φόρεμα απήγγειλε έναν παραλληρηματικό μονόλογο με τον οποία σφράγισε τον ίδιο τον διασυρμό της με μοναδικό σκοπό να εκθειάσει το Εγω της. «Μη ζητάτε ευθύνες από μένα, εγώ έχω ένα ισχυρό συμβόλαιο με το Εθνικό, γι’ αυτό θα κάτσω εδώ δεν φεύγω, κι όποιος έχει αντίλογο ας έλθει κάτω να τον γ@@@ω….» είπε μεταξύ άλλων σοκάροντας τους θεατές του Αρχαίου θεάτρου από άκρη σε άκρη. Μια φράση που δείχνει πολλά για την προσωπικότητά της.