Paul McCartney, Bruce Springsteen και Dr Dre έφαγαν μαζί στο Λονδίνο

Φανταστείτε να μπείτε σε ένα εστιατόριο και να δείτε τον Bruce Springsteen, τον Paul McCartney και τον Dr. Dre να τρώνε μαζί  δείπνο. Έγινε στο The River Café στο Hammersmith της Αγγλίας, όπου οι θαυμαστές είδαν το τρίο να δειπνεί αφού ο McCartney και ο Dr. Dre είδαν τον Bruce στο Hyde Park του Λονδίνου.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα απίθανο ζευγάρι, αλλά ο Dre και ο McCartney είναι φίλοι εδώ και καιρό. Το 2021, ο ράπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο μαζί, δείχνοντας χαρούμενος που ήταν στην παρέα των Beatles. «Εδώ με έναν από τους ήρωές μου!!», είπε τότε. «Ο Paul McCartney είναι cool AF!! Χαλαράω με έναν από τους γαμημένους Beatles!!»

Ο ΜακΚάρτνεϊ και ο Σπρίνγκστιν πάνε επίσης πολύ πίσω σε φιλία— ακόμα κι αν ο πρώτος κατηγορεί τον δεύτερο ότι έκανε τους θαυμαστές της μουσικής να παρακολουθούν τετράωρες, μαραθώνιες συναυλίες. Πέρυσι, οι δυο τους τραγούδησαν μαζί το «Glory Days» και το «I Wanna Be Your Man» όταν ο ΜακΚάρτνεϊ πήγε στο Νιου Τζέρσεϊ της πατρίδας του Σπρίνγκστιν.

Σε περισσότερες ειδήσεις που σχετίζονται με τη μουσική, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία νέες κυκλοφορίες από τον McCartney και τον Dr. Dre στο εγγύς μέλλον. Οι Beatles έχουν αναστήσει την πρώην μπάντα του, θα λέγαμε, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να ολοκληρώσει ένα demo δεκαετιών που σκοπεύει να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Όσο για τον Dre, ο θρυλικός ράπερ-παραγωγός συνεργάστηκε εκ νέου με τον Snoop Dogg για να δημιουργήσει το Missionary, ένα άλμπουμ που ακολουθεί το Doggystyle που έρχεται 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού ντεμπούτου άλμπουμ του.

Video Url