Κως: Ο δολοφόνος είχε κόψει τα δάχτυλα της Αναστάζια και γκούγκλαρε «πώς να ξεφορτωθείς πτώμα»

Μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του κατηγορούμενου, ο συνήγορός του Ζαφείρης Δρόσος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, παραιτήθηκε.

Ανατριχίλα προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Γιάννης Κατσιαμάκας υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της νεαρής ξενοδοχειακής υπαλλήλου, είχε κόψει δάχτυλά της, προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

 

«Ο κατηγορούμενος φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια, προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google “πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα”», είπε ο Αξιωματικός.

Ο κος Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

Στο «Τούνελ» μίλησε και ο συγκάτοικος του φερόμενου ως δράστη από το Πακιστάν, ο οποίος βοήθησε τις Αρχές με τη μαρτυρία του. Δεν ήθελε στο σπίτι που μοιράζονταν να ερωτοτροπεί με την κοπέλα και τους είπε να φύγουν, κάτι που έγινε.