Celebrity Death Match - Ο Mark Zuckerberg αποδέχεται την πρόκληση του Elon Musk για μάχη στο κλουβί

Wikimedia Commons / Anthony Quintano

Την Τρίτη, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk απάντησε σε διάφορα σχόλια σχετικά με τον ιδιοκτήτη της Meta,  Mark Zuckerberg ο οποίος ετοιμάζει την δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Είμαι έτοιμος για αγώνα στο κλουβί αν είναι και αυτός». Ο Zuckerberg, φυσικά, απάντησε στο Instagram που ανήκει στη Meta, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το tweet του Musk με το πρόσθετο σχόλιο, «Στείλε μου την τοποθεσία».

 

 

Η κόντρα των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας έρχεται καθώς η Meta προετοιμάζει τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία ο επικεφαλής προϊόντων Chris Cox έχει πει ότι είναι μια «λογική εναλλακτική λύση στο Twitter». Η εταιρεία λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με άτομα όπως η Oprah και ο Δαλάι Λάμα για να γίνουν οι πρώτοι χρήστες της νέας πλατφόρμας.

Αν αυτή η διαμάχη φαίνεται τελείως ανώριμη, η εκπρόσωπος της Meta, Iska Saric, δήλωσε στο The Verge ότι ο Zuckerberg δεν αστειευόταν για τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα πάλης. «Η ιστορία μιλάει από μόνη της», είπε. Ο Musk απάντησε από τότε προτείνοντας έναν αγώνα σε οκτάγωνο κλουβί στο Λας Βέγκας.

 

 

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν δισεκατομμυριούχο σαν τον Zuckerberg ικανό να αντέξει σε κανονική μάχη, αλλά ο Mark άρχισε να προπονείται στο βραζιλιάνικο jiujitsu κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συμμετείχε στο πρώτο του τουρνουά τον περασμένο μήνα. Όσο για τον Elon Musk, προηγουμένως καυχιόταν ότι συμμετείχε σε «πραγματικούς σκληρούς αγώνες δρόμου» ως παιδί που μεγάλωνε στη Νότια Αφρική.