Ζωή Κωνσταντοπούλου, πολεμάει τον ΣΥΡΙΖΑ και φιλοδοξεί να γίνει το νέο 3% που θα διεκδικήσει εξουσία

Όταν ρωτήθηκε γιατί κάποιος να ψηφίσει την Πλεύση Ελευθερίας και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου γέλασε. 

«Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Γνωρίζει ότι αυτοί που έχουν κυβερνήσει δεν θα κάνουν άλλα από εκείνα με τα οποία διακυβέρνησαν. Είναι τουλάχιστον αστείο να λέει κάποιος ότι θα αντιπολιτευτεί τον εαυτό του, θα καταργήσει τους πλειστηριασμούς που έφερε και θα προστατεύσει τον κόσμο από τις δικές του πολιτικές», απάντησε. 

Ερωτηθείσα για τη μεγάλη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος, την απέδωσε στην απουσία αντιπολίτευσης, όπως ανέφερε. Ο κόσμος βρέθηκε ανυπεράσπιστος απέναντι σε βλαπτικές πολιτικές, εξήγησε, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο ένας από τους δύο πόλους του νέου δικομματισμού, ενώ παρέμεινε ο άλλος (πόλος), από τον οποίο, όμως, και από εκεί θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του ο κόσμος, εκτίμησε. Και, ειδικώς για την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στην εκτίμηση ότι «είναι σε αποδρομή το συγκεκριμένο κόμμα».

Ερωτηθείσα (από τα Παραπολιτικά FM) για το ενδεχόμενο παραίτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, απάντησε πως δεν την απασχολεί (το ενδεχόμενο).

«Πιστεύω και θα ήθελα να καταρρεύσουν τα κόμματα που εκπροσωπούν αυτό το παλιό πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν ενδιαφέρθηκε για την κοινωνία και κατέστρεψε τη χώρα. Και, να γυρίσουμε σελίδα συνολικά ως κοινωνία», σημείωσε ακόμη.