Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο σχεδιάζουν ραντεβού για τα νέα τους παιδιά

Wikimedia Commons / Chris Miksanek

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο έχουν εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη τέσσερις φορές μαζί, συμπεριλαμβανομένων κλασικών ταινιών όπως το The Godfather Part II και το Heat. Ωστόσο, η επόμενη συνάντησή τους μπορεί να γίνει μακριά από τις κάμερες σε μια παιδική χαρά.

Ο Ντε Νίρο έγινε πρόσφατα πατέρας για έβδομη φορά, ενώ η κοπέλα του Πατσίνο είναι έγκυος στον όγδοο μήνα. Σε μια συνέντευξή του στο Extra, ο Ντε Νίρο παραδέχτηκε ότι οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί σχεδιάζουν ήδη playdates για τα παιδιά τους.

 

 

Ο Ντε Νίρο είπε επίσης στο Extra ότι η πατρότητα τον έχει αναζωογονήσει και αστειεύτηκε (ή μπορεί και όχι) ότι «σκοπεύει να κάνει ένα νέο παιδί κάθε χρόνο».

 

 

Ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο έπος του Μάρτιν Σκορσέζε, Killers of the Flower Moon, το οποίο πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο. Θα 'εχει επίσης διπλό ρόλο ως Frank Costello και Vito Genovese στην ταινία του Barry Levinson, Wise Guys και επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στον πρώτο του κανονικό τηλεοπτικό ρόλο στην πολιτική σειρά, Zero Day του Netflix.

Ο Pacino εμφανίστηκε πιο πρόσφατα στη 2η σεζόν του Hunters της Prime Video. Στη συνέχεια θα πρωταγωνιστήσει στο Modi, που θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζόνι Ντεπ.