Ο Al Pacino έγινε πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του χρόνια

Ο Robert De Niro τον Απρίλιο καλωσόρισε ένα κορίτσι και έγινε πατέρας για έβδομη φορά. Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Al Pacino θα γίνει σύντομα γονιός για τέταρτη φορά.

 

 

Ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino, ο οποίος έκλεισε τα 83 τον περασμένο μήνα, είναι έτοιμος να υποδεχτεί το τέταρτο παιδί του. Σύμφωνα με την Daily Mail, η κοπέλα του, Noor Alfallah είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τη μητρότητα. Η αναφορά έρχεται εβδομάδες αφότου ο Robert De Niro επιβεβαίωσε ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά σε ηλικία 79 ετών. 

Σύμφωνα με το TMZ, η κοπέλα του Pacino είναι έγκυος στον όγδοο μήνα. Το ρεπορτάζ του TMZ επιβεβαίωσε επίσης ότι εκπρόσωπος του ηθοποιού απάντησε καταφατικά στην είδηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Noor, η οποία είναι 29 ετών, συνδέεται με τον Pacino από τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

 

 

Ο Al Pacino έχει τρία παιδιά – την Julie Marie (γεννημένη το 1989), τον Anton James και την Olivia Rose (δίδυμα που γεννήθηκαν το 2001). Η Julie είναι η κόρη του με την εκπαιδεύτρια ηθοποιών, Jan Tarrant. Ο Pacino μοιράζεται τα δίδυμα παιδιά του με την ηθοποιό Beverly D'Angelo, με την οποία είχε σχέση από το 1997 έως το 2003. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Νωρίτερα, η Noor είχε σχέσεις με τον Mick Jagger και τον Nicolas Berggruen.