Όλη η οικογένεια του Alain Delon αναγνωρίζει το παιδί (πέθανε 60 ετών) που απέκτησε με την Nico εκτός από τον ίδιο

Η μητέρα τον υιοθέτησε και μαζί με τον σύζυγο της του έδωσε το όνομα της και τα άλλα παιδιά του εξέφρασαν την λύπη τους, αυτός εκεί μάλλον το είχε πάρει πεισματικά

Ο θάνατος του Ari Boulogne νόθου γιου του Alain Delon και της Nico που είχε υιοθετηθεί από την μητέρα του Delon μετά την άρνηση του να τον αναγνωρίσει δεν άργησε να πάρει την αντίδραση της οικογένειας Ντελόν. Το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Μαΐου, ο Άντονι Ντελόν  μπήκε στον λογαριασμό του στο Instagram για να αποτίσει φόρο τιμής στον Άρι Μπουλόν, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του. Ο 60χρονος φωτογράφος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι τη νύχτα από Παρασκευή προς Σάββατο.

 

Ένα απλό "RIP" ("Rest In Peace", "rest in peace" στα γαλλικά) σε μαύρο φόντο: ο Anthony Delon σχολίασε νηφάλια την είδηση. Ο ηθοποιός και συγγραφέας πρόσθεσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άρη. Τραγική μοίρα. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο του παιδιά. Ο Ari Boulogne αφήνει πράγματι πίσω τον γιο του Charles (24 ετών) και την Blanche (17 ετών), που γεννήθηκαν από τη σχέση του με μια γυναίκα με το όνομα  Véronique.

Ο φωτογράφος, γιος της μούσας των Velvet Underground Nico και που πάντα ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Alain Delon, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο.

·

Ο Ari Boulogne, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο, σε ηλικία 60 ετών. Ο φωτογράφος Ari Boulogne ισχυριζόταν επί δεκαετίες ότι ήταν γιος του Alain Delon, κάτι που το τέρας του γαλλικού κινηματογράφου πάντα αρνιόταν.

Ως παιδί, ωστόσο, ο Ari είχε μεγαλώσει από την ίδια τη μητέρα του Alain Delon, Edith Boulogne, το όνομα της οποίας φέρει και τον υιοθέτησε επίσημα με τον σύζυγό της.