Πέθανε ο Stuart Slater των Mojos

Πέθανε ο Stuart Slater των Mojos συγκρότημα από την μακρινή δεκαετία του 60 με επιτυχία του το Everthing's It's Allright που είχε διασκευάσει στο Pin Ups o David Bowie.

Γεννημένος στο Λίβερπουλ, ήταν επικεφαλής της Χορωδίας του Καθεδρικού Ναού του Λίβερπουλ και παρακολούθησε το Liverpool Institute Grammar (τώρα Ινστιτούτο Παραστατικών Τεχνών του Λίβερπουλ), όπου ανέπτυξε την αγάπη του για το γράψιμο και την εκτέλεση μουσικής. Θα άφηνε το σχολείο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος για να παρακολουθήσει ζωντανές εμφανίσεις στο θρυλικό Cavern Club.

Ο Slater συνέχισε για να σχηματίσει το δημοφιλές συγκρότημα The Mojos, το οποίο σημείωσε ευρεία επιτυχία με το Top 10 hit single του 1964, Everything's Alright, γραμμένο από τον Slater (ως Stu James). 

Αφού άφησε τους The Mojos, επέστρεψε στην εκπαίδευση για να αποκτήσει πτυχίο BA Honors, πριν μεταβεί στη βιομηχανία του μουσικού κόσμου.

Η πρώτη του δουλειά στη μουσική βιομηχανία ήταν στη CBS, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως junior στο τμήμα προώθησης. Ο Σλέιτερ έγινε γενικός διευθυντής στην Bradley's Records στην Bruton Street του Λονδίνου, όπου βοήθησε στην έναρξη της καριέρας συγκροτημάτων όπως οι Rain, Sweet Dreams και The Goodies.

Video Url