Πέθανε η April Stevens, είχε επιτυχίες με τον Nino Tempo στα 60's

Κάθε φορά που αναφέρω στον Γιάννη έναν θάνατο καλλιτέχνη, αφήνει ένα επιφώνημα, αν είναι από αυτούς που του αρέσουν. Σήμερα το επιφώνημα το άφησα εγώ μόλις διάβασα για τον θάνατο της April Stevens που ήταν βέβαια 93 ετών αλλά είχαν ένα υπέροχο ντουέτο με τον αδελφό της Nino Tempo και πραγματικά μου άρεσε υπερβολικά τότε σαν πιτσιρικάς.

Video Url

 

Είχε αρχίσει την καριέρα της στην δεκαετία του '50, ενώ στην δεκαετία του '70 ανακάλυψε ο Γιάννης και έκανε επιτυχία στην Ελλάδα το The Story Of Love.

 

Video Url

 

Με τον Nino Tempo είχαν πετυχημένες διασκευές στα Whispering, Stardust και το Νο 1 Deep Purple.

Video Url

 

Γεννημένη ως Caroline Vincinette LoTempio, η Stevens άρχισε να ηχογραφεί ως σόλο καλλιτέχνης τη δεκαετία του 1950. Είχε πολλά επιτυχημένα σινγκλ, όπως τα "I'm in Love Again", "Gimme a Little Kiss, Will Ya, Huh?" και «Teach Me Tiger». Στη δεκαετία του 1960, η Στίβενς συνεργάστηκε με τον μικρότερο αδερφό της, Αντόνινο ΛοΤέμπιο, ο οποίος πήρε το καλλιτεχνικό όνομα Νίνο Τέμπο. Ως April Stevens και Nino Tempo, σημείωσαν το Νο. 1 επιτυχία το 1963 με τη διασκευή τους στο pop standard, "Deep Purple", που κέρδισε ένα βραβείο Grammy για την καλύτερη ηχογράφηση Rock & Roll την ίδια χρονιά. Ακολούθησαν την επιτυχία του "Deep Purple" με σινγκλ όπως τα "Whispering", "All Strung Out" και "The Coldest Night of the Year".

Video Url

 

Video Url

 

Video Url