Πέθανε από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 62 ετών, ο αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Ιονίων Νήσων Νίκος Μηλιώτης.

Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη τόσο στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και γενικότερα στον αυτοδιοικητικό κόσμο της Κέρκυρας τον οποίο ο Ν. Μηλιώτης υπηρέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χθες το απόγευμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, έσπευσε γείτονας ιατρός να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και σε ελάχιστο χρόνο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επί δεκαετίες αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Άξιωματικών Ύπαλλήλων Κέρκυρας της ΕΛΑΣ, είχε διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου επί θητείας περιφερειάρχη του Σπύρου Σπύρου, ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας.

Ο εκλιπών ήταν ενεργός στα κοινά μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ μόλις χθες συμμετείχε στην παρουσίαση της υπογραφής απομάκρυνσης των σκουπιδιών από τον πρωην ΧΥΤΑ Λευκίμμης.