Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη: Με επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου, γνωστός ηθοποιός. O Σταύρος Νικολαΐδης, διάσημος για τον ρόλο του στη σειρά "Εγκλήματα" γλύτωσε με ελάχιστα τραύματα επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

 

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε και ο ίδιος γλίτωσε τα χειρότερα με επτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο. «Η αλήθεια είναι ότι αποσπάστηκε για λίγο η προσοχή μου στο κινητό… Σώθηκα επειδή φορούσα ζώνη» είπε μιλώντας αποκλειστικά στο «Πρωινό μας», ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν ήταν πιωμένος" τη στιγμή του τροχαίου. «Απλά ήταν ένα περίεργο σημείο, που δεν είχα καλή ορατότητα. Και για να μην λέω και βλακείες και κρύβομαι, πήρα λίγο την προσοχή μου από τον δρόμο.  ράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό, για δευτερόλεπτα», σημείωσε.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, προσέκρουσε σε σταματημένο όχημα, οδηγώντας με ταχύτητα 70-80χλμ/ανά ώρα, με αποτέλεσμα το όχημά του να διαλυθεί. «Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος, βρήκα κάτω το κινητό μου και κάλεσα την γυναίκα μου, η οποία έτσι όπως με άκουσε νόμιζε ότι ξεψυχάω», συμπλήρωσε. «Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό», ανέφερε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι μετά το τροχαίο, κανένα από τα διερχόμενα οχήματα δεν σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος. «Μες τη θολούρα μου θυμάμαι ότι 2-3 αμάξια που είδα ότι πέρασαν εκείνη την ώρα, δεν σταμάτησε κανείς», είπε συγκεκριμένα.