Περίεργες αποφάσεις στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Βλέποντας την διαιτησία του ντέρμπι είμαστε απόλυτα δικαιολογημένοι που δεν γράφουμε γι' αυτό το πρωτάθλημα. Χωρίς το Var ο Παναθηναϊκός θα ήταν 5ος, το αστείο είναι ότι σε περιπτώσεις υπέρ του δεν το χρησιμοποιούν οι διαιτητές, ενώ όταν το χρησιμοποιούν γκρινιάζουν οι αντίπαλοι του γιατί τον δικαιώνει. Χθες στην ανάλυση των φάσεων ουσιαστικά δεν πήρε θέση, απλά δικαίωσε τις αποφάσεις του διαιτητή, χωρίς αιτιολογία, το πέρασε 'ντούκου΄ που λέμε αυτός που αναλύει τις φάσεις στην ΕΡΤ ενώ στο ΟΡΕΝ οι παρουσιαστές χωρίς αιτιολογία είχαν σαφή θέση υπέρ της γηπεδούχου. Στις φάσεις δεν υπάρχει η δεύτερη ελεγχόμενη απόφαση για πέναλτι, τουλάχιστον περίεργα πράγματα.

Για να έχετε γνώμη δείτε τις φάσεις, το ΟΡΕΝ μάλιστα δεν έδειξε μία δύσκολη περίπτωση, δεν έχουν μόνο πολιτικές προτιμήσεις, αλλά και ποδοσφαιρικές.

 

Η μετάθεση των εκλογών μετά το πρωτάθλημα μάλλον θα στοιχήσει τον τίτλο σε μια ομάδα που προσπαθεί πολλά χρόνια, οι φανατικοί ψηφοφόροι έχουν μεγαλύτερη σημασία και ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομαδάρα, το παλεύει πάντως.

 

Συχνά είναι τα παράπονα και σε άλλους αγώνες

Video Url

 

Video Url