Η Άντζυ Σαμίου θα ήθελε να πεθάνουν όσοι δεν ψηφίζουν το κόμμα της

 Η τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας μια ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη, δηλαδή λογικά θα ήθελε να πεθάνουν τα 5.000.000 που ενδεχομένως δεν ψηφίζουν το κόμμα της και μπορεί να είναι και κοντινοί συγγενείς της για να αισθανθεί καλύτερα..

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε αμετάκλητα με απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για δύο διαφορετικές Παραβάσεις Καθήκοντος. Η μία από τις δύο αφορά στις πιέσεις που άσκησε στην Εισαγγελέα κα Ράικου για να δημιουργήσει την σκευωρία Novartis. Μεγάλη μέρα η σημερινή!» είχε γράψει ο κ. Γεωργιάδης, με την Άντζυ Σαμίου να ανεβάζει το εξής tweet: «Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!».

«Τί να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους πλέον….μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους κρίμα..» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία σε όλα και το μίσος ανθίζει σαν τα ανοιξιάτικα λουλούδια.

Ειδικό δικαστήριο

Ένοχος για τις καταγγελίες Ράικου για την υπόθεση της Novartis ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος,  Για Κατάχρηση εξουσίας αθώα η Ελένη Τουλουπάκη

ΣΥΡΙΖΑ

«Τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis» σχολιάζει αιχμηρά ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου να κρίνει αθώους την πρώην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και της ηθικής αυτουργίας.