Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Ολυμπιακό, πρωτάθλημα και VAR

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός Τρίκαλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις οπαδικές του προτιμήσεις, τονίζοντας πως δεν τις έχει κρύψει ποτέ, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδόσφαιρο.

 

«Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά. Ελπίζω να δω το ντέρμπι, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου. Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μιλώντας συνολικά για την κατάσταση που βρίσκεται το άθλημα τόνισε: «Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν».