Πέθανε 27 ετών o AUSTIN MAJORS το παιδί-αστέρι του NYRD Blue

Ο Austin Majors, ο οποίος άφησε το στίγμα του ως παιδί σταρ στο εξαιρετικά επιτυχημένο "NYPD Blue" πέθανε... 

Ο Όστιν πέθανε το βράδυ του Σαββάτου ενώ έμενε σε μια εγκατάσταση στέγασης αστέγων στο Λος Άντζελες.

Μια πηγή με άμεση γνώση των συνθηκών γύρω από τον θάνατό του μας λέει ότι δεν υπάρχει υποψία για εγκληματική ενέργεια  ... αλλά πιστεύεται ότι μπορεί να έχει καταπιεί μια θανατηφόρα ποσότητα φαιντανύλης. Μας είπαν ότι η αυτοψία πρόκειται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με τα τελικά τοξικολογικά αποτελέσματα να αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Η οικογένεια του Όστιν εξέδωσε μια δήλωση για τον θάνατό του, λέγοντάς μας ότι «Ήταν ένας τρυφερός, καλλιτεχνικός, λαμπρός και ευγενικός άνθρωπος. Ο Austin ένιωσε μεγάλη χαρά και περηφάνια για την υποκριτική του καριέρα. Ήταν ενεργός ανιχνευτής αετών και αποφοίτησε από το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC με πάθος τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μουσικής».

Η δήλωση συνεχίζει: "Η μικρότερη αδερφή του Όστιν, η Κάλι, λέει ότι οι πιο όμορφες αναμνήσεις της με τον Όστιν ήταν όταν μεγάλωσε μαζί του στο πλατό, προσφέρθηκε εθελοντικά σε εκδηλώσεις με το "Kids With a Cause" . Ο Όστιν ήταν το είδος του γιου, του αδελφού, του εγγονού , και τον ανιψιό που μας έκανε περήφανους και θα μας λείπει βαθιά για πάντα.”

Ο Austin θα μείνει στη μνήμη περισσότερο για τον ρόλο του ως Theo Sipowicz για 7 σεζόν στο "NYPD Blue". Ο Theo ήταν γιος του κύριου χαρακτήρα της σειράς, του ντετέκτιβ Andy Sipowicz, τον οποίο υποδύθηκε ο ηθοποιός Dennis Franz.

 

Ο Όστιν πήρε μέρος του υλικού κατά τη διάρκεια της καριέρας του επίσης -- λαμβάνοντας το Βραβείο Νεαρού Καλλιτέχνη για την Καλύτερη Ερμηνεία σε τηλεοπτική σειρά το 2002 για το "NYPD Blue". Ήταν επίσης υποψήφιος για την Καλύτερη Ερμηνεία σε ρόλο Voice-Over για τη δουλειά του στο "Treasure Planet" την επόμενη χρονιά.

Εργάστηκε επίσης σε άλλα έργα, όπως τα "An Accidental Christmas", "Volare" και την εκπομπή "According to Jim" της δεκαετίας του 2000.

Ήταν μόλις 27.

Video Url