Όζι Όσμπορν: Δεν έχω δυνάμεις να κάνω πια περιοδεία

Mε μία φορτισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο θρύλος των Black Sabbath Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne) παραδέχθηκε ότι «δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, αναφέρει ο τραγουδιστής και προσθέτει. «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».

 Ο Όσμπορν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση, σύμφωνα με το deadline. Οπως έγραψε στην ανάρτησή του έχει υποβληθεί σε «τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

«Η  φωνή μου είναι μια χαρά», είπε ο 74χρονος. «Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα σωματικά αδύναμο».

Η θεραπεία Cybernics περιλαμβάνει τη χρήση ενός μηχανικού "εξωσκελετού" αξίας 20.000 δολαρίων (£16.230) για να βοηθήσει τους ασθενείς να ανακτήσουν την κινητικότητα.

Ο Osbourne έχει υποστεί μια σειρά από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, από τον Covid έως τη νόσο του Πάρκινσον, με την οποία διαγνώστηκε το 2003, αλλά δεν είχε ανακοινώσει δημόσια μέχρι το 2020.

Μιλώντας στον Guardian πέρυσι, είπε ότι η πάθηση του είχε αφήσει κινητικά προβλήματα.

«Νομίζεις ότι σηκώνεις τα πόδια σου, αλλά το πόδι σου δεν κουνιέται», εξήγησε. «Νιώθω σαν να κυκλοφορώ με μολύβδινες μπότες.

Video Url