Ο Marilyn Manson κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 16χρονης

Πρόκειται για την 16χρονη (τότε) Jane Doe (ψεύτικο όνομα για να μην προδοθεί η ταυτότητά της) που τον Σεπτέμβριο του 1995 φαίνεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον rock τραγουδιστή, Marilyn Manson.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Insider», η καταγγελία αναγράφει: «Ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο της περιοδείας, ο Marilyn Manson προέβη σε διάφορες πράξεις εγκληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς σε βάρος της ενάγουσας, η οποία ήταν παρθένα εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της βίαιης συνουσίας και της κολπικής διείσδυσης».

Η καταγγελία γράφει επίσης πως λίγες εβδομάδες αργότερα ο Μarilyn Manson (το πραγματικό του όνομα είναι Brian Warner) τηλεφωνούσε στην κοπέλα και της ζητούσε «να στείλει άσεμνες φωτογραφίες της ίδιας και των φίλων της στο fan club του, Satan’s Bakesale».

Η Doe δήλωσε πως ο Μanson μετά την κακοποίηση την απειλούσε ότι αν το έλεγε σε κάποιον θα σκότωνε την ίδια και την οικογένειά της. Την ίδια χρονιά (1995) η κοπέλα κακοποιήθηκε ξανά σε συναυλία στην Νέα Ορλεάνη στην οποία ήταν προσκεκλημένη. Οι επαφές συνεχίστηκαν 4 χρόνια μέχρι που ο Manson την κακοποίησε ξανά το 1999, όπου της ζήτησε να κάνει σεξ και με άλλα μέλη της μπάντας.

Ο δικηγόρος του θύματος επεσήμανε επίσης ότι ο Manson και οι φίλοι του έδιναν ναρκωτικά και αλκοόλ στην κοπέλα με την πρόφαση ότι για να είναι στην μπάντα, θα πρέπει να είναι σαν κι αυτούς. 

Ο Marilyn Manson έχει κατηγορηθεί από 15 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση, ανάμεσά τους η ηθοποιός Evan Rachel Wood και το μοντέλο Ashley Morgan Smithline. Μέχρι τώρα ο Marilyn Manson δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.