Πέθανε η Cindy Williams από το ‘Laverne & Shirley’

Η Σίντι Γουίλιαμς, η οποία ήταν από τις πιο αναγνωρίσιμες σταρ στην Αμερική τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 για τον ρόλο της ως Σίρλεϊ στο πλευρό της Λαβέρν της Πένι Μάρσαλ στην αγαπημένη κωμική σειρά «Laverne & Shirley», πέθανε, ανακοίνωσε η οικογένειά της τη Δευτέρα.

Η Williams πέθανε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 75 ετών την Τετάρτη μετά από σύντομη ασθένεια, ανέφερε τα παιδιά της, Zak και Emily Hudson, σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της εκπροσώπου της οικογένειας Liza Cranis.

«Ο θάνατος της ευγενικής, ξεκαρδιστικής μητέρας μας, Σίντι Γουίλιαμς, μας έφερε ανυπέρβλητη θλίψη που δεν θα μπορούσε ποτέ να εκφραστεί αληθινά», ανέφερε η δήλωση. «Το να τη γνωρίζουμε και να την αγαπάμε ήταν χαρά και προνόμιο μας. Ήταν μοναδική, όμορφη, γενναιόδωρη και διέθετε μια λαμπρή αίσθηση του χιούμορ και ένα αστραφτερό πνεύμα που όλοι αγαπούσαν».

Η Γουίλιαμς συνεργάστηκε με μερικούς από τους πιο εκλεκτούς σκηνοθέτες του Χόλιγουντ σε μια κινηματογραφική καριέρα που προηγήθηκε της μετακόμισής της στην τηλεόραση, εμφανιζόμενη στην ταινία του   George Cukor το 1972 “Travels With My Aunt,” του George Lucas’ το 1973 “American Graffiti” και του Francis Ford Coppola το “The Conversation” το 1974.

Video Url

 

Video Url

 

Αλλά ήταν μακράν πιο γνωστή για το "Laverne & Shirley", που προβλήθηκε στο ABC από το 1976 έως το 1983, το οποίο στην ακμή του ήταν από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές στην τηλεόραση.

Video Url